Skip to main content

Rolf Olav Johannessen

Siviløkonom/daglig leder/eier

Komplett CVE-post900 77 580

Rolf Olav har tidligere erfaring som medgründer, medeier og daglig leder i KioNor Anbudsservice frem til selskapet ble solgt til Visma i 2011. Visma solgte selskapet videre til Mercell i 2020. (Nå Mercell Commerce AS). Han har også vært administrerende direktør og administrasjonssjef i et av A-pressens (nå Amedia) selskaper som blant annet var operatør av databasen Doffin og produsent av Norsk lysingsblad på oppdrag fra Staten.

Han har også erfaring som senior rådgiver i Bedriftskompetanse AS og prosjektledererfaring fra Norges Eksportråd i Oslo med ansvar for markedsføring av norsk næringsliv internasjonalt. Rolf Olav har også hatt stillinger som prosjektselger hos Norsk Data i Oslo, salgskonsulent hos Linjegods i Trondheim (Schenker) og salgssjef hos VW/Audi i Narvik.

Han er utdannet siviløkonom fra Florida Atlantic University, Boca Raton (87) i kombinasjon med utdanning fra Universitetet i Nordland.

Vivian Schjølberg

Prosjektmedarbeider/styremedlem

Komplett CVE-post

Vivian har lang erfaring som leder i det offentlige, bl.a. som sosialsjef, helse- og sosialsjef, kulturleder, personalleder, og fra rehabiliterings- og habiliteringsfeltet i spesialisthelsetjenesten. Hun har også bred erfaring fra arbeid med karriereveiledning og kompetanseutvikling i det offentlige, samt med undervisning i videregående skole og Fagskole i helse- og omsorgsfag.

Hun driver i tillegg egen virksomhet, med individuelle og gruppebaserte tilbud i livscoaching, ledercoaching, konflikthåndtering, kommunikasjon og organisasjonsutvikling, med faste oppdrag for Bufetat og sporadiske oppdrag for offentlige virksomheter, som bl.a. NAV, sykehusavdelinger og forsvaret. Oppdrag overfor private har bl.a. vært arbeidsmiljø, karriereveiledning, kommunikasjon i par og familier.

Hun har også erfaring fra undervisning, veiledning, kurs og prosjektjobbing innenfor de samme områdene.

Helle Holt

Prosjektmedarbeider

Komplett CVE-post

Helle har gjennom 5 år på Grand Hotel i Oslo bred erfaring innen hotell-, restuarant- og reiselivsbransjen. Hennes fremste arbeidsområder har vært markedsføring, gjennomføring og planlegging av arrangementer. Hun har også jobbet med salg og operativ gjennomføring av arrangementer i Event Lofoten, samt bidratt både administrativt og operativt i Alpinanlegget Narvikfjellet AS. Helle har også erfaring som salgskonsulent hos Gresvig AS.

Helle har Bachelorgrad i Hotelledelse fra Markedshøyskolen i Oslo (2012). Som en del av studiet var hun med på å starte studentorganisajonen 68′ Nord, som nå har en ledende markedsføringsverdi for studiestedet.

Stine Holt

Prosjektmedarbeider

Komplett CVE-post

Har erfaring som Hospitality Manager fra Narvikfjellet AS, samt prosjektansvarlig, avdelingsleder og salgsmedarbeider fra flere bedrifter innen salg. Fremste arbeidsområder har vært salg, markedsføring, kundekontakt, økonomi- og personalansvar mm. Flere års erfaring som salgsmedarbeider, med fokus på salg og kundebehandling.

Stine har Bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra Høgskolen i Narvik (2011) med spesialisering innen logistikk. Som avsluttende del av studiet skrev hun en utdypende oppgave for Visma om effektivisering av innkjøp via en av deres nettbaserte anbudsløsninger.