Skip to main content

Nettskyer og anbudshjelp – perfekt match

By 11/06/2015oktober 5th, 2015Nyheter

En ny måte å samarbeide på!

Nettskytjenester skaper store endringer i samarbeidsformer og gir nye muligheter, særlig  for fremoverlente SMB-bedrifter (SMB=Små og Mellomstore Bedrifter). Ved bruk av nettskyer kan du samarbeide med kompetansemiljøer som er lokalisert hvor som helst. For eksempel, når du trenger praktisk hjelp til å besvare et offentlig anbud er nettskytjenester i kombinasjon med anbudshjelp en perfekt match!

Et anbud inneholder ofte svært mye dokumentasjon:

  • Kunngjøringen
  • Konkurransegrunnlaget som oppdragsgiveren har utarbeidet. Konkurransegrunnlaget omfatter alle dokumenter, rapporter, skjema, kravspesifikasjon etc.
  • Din egen besvarelse. Strukturen i anbudsbesvarelsen skal bygges opp etter kravene i konkurransegrunnlaget.

Hvis du velger å bruke Din Anbudshjelp AS bygger vi opp din anbudsbesvarelse i Microsofts nettskytjeneste, OneDrive. Du trenger INGEN forkunnskaper om nettskytjenester eller programvareinstallasjoner for å komme i gang. Alt foregår i nettleseren din. Vi samler alle dokumenter som tilhører anbudet i en egen mappe i nettskyen. Du får løpende tilgang til hele konkurransegrunnlaget og eventuelle suppleringer som oppdragsgiver sender ut i løpet av anbudsprosessen. Tilbudet ditt utarbeides i en tilsvarende god mappebasert struktur.  Videre sørger vi for at all etterspurt dokumentasjon legges ved besvarelsen på riktig plass og at din besvarelse er i samsvar med det som oppdragsgiver etterspør.  Sammen kan vi ha telefon- eller Skype-møte samtidig som vi på hver vår skjerm gjennomgår dokumentene side for side, diskuterer og justerer i sanntid. Du får tilgang til alle dokumentene uansett hvor du er, på hvilken som helst enhet; PC, MAC, nettbrett eller mobil! Hvis tilbudet skal leveres på papir blir alt materiale skrevet ut, korrekt organisert og innbundet av oss. Ved krav om elektronisk levering via innkjøpssystem, f. eks. Mercell, Visma eller EU-Supply, ordner vi det. Tenk på hvor mye tid du sparer!

Gjenbruk av dokumenter er lettvint når neste anbudskonkurranse skal besvares. Hvis du ønsker det kan du selv redigere og laste ned til din lokale enhet.

Det er gratis for deg å komme i gang med den enkleste versjonen av OneDrive. Hvis du benytter Din Anbudshjelp AS til å besvare anbud gir vi deg også GRATIS opplæring i bruk av nettskytjenesten parallelt med at vi jobber med anbudsbesvarelsen din. For deg betyr det «Learning by doing». Da «sitter» kunnskapen til neste gang det er behov for den, enten det er anbudsbevarelse, andre typer prosjekter, deling av dokumenter med ansatte eller back-up av dataene dine.

Prisgunstig anbudshjelp

Vi benytter en to-delt prismodell når vi gir deg anbudsbistand:

1) En rimelig forhåndsavtalt basispris uten overraskelser.

2) Hvis du vinner anbudet tar vi et forhåndsavtalt suksesshonorar.

Terskelen og kostnadene for å komme i gang med en anbudsbevarelse er derfor lav.

Les mer på www.dinanbudshjelp.no eller ring oss på telefon 900 77 580 for en hyggelig prat om både nettskyer- og anbudshjelp.