Skip to main content

Ny og smart anbudsvarsling fra Doffin

By 17/03/2023februar 19th, 2024Nyheter

Fra kun kr. 299,- pr. mnd.

Hvis du jobber aktivt i det offentlige markedet har du kanskje allerede en anbudsvarslingstjeneste om nye anbud i Doffin som matcher de produkter og tjenester du ønsker å selge til offentlig sektor. Samtidig har du sikkert registrert at det har vært formidable prisøkninger på disse tjenestene de siste 2-3 årene.

Nå gjør vi anbudsvarsling betydelig rimeligere! Din Anbudshjelp AS er blitt medeier i Finndoff AS! Finndoff eies også av, og er utviklet av dyktige konsulenter som er ansatt i Vivende AS – et selskap med 40 ansatte som utvikler løsninger for flere større private og offentlig bedrifter. Menneskene i Vivende bidrar med IT-kompetanse og programmering. Din Anbudshjelp AS ved eier og daglig leder Rolf Olav Johannessen har bidratt med inngående kunnskap om det offentlige markedet og leverandørenes behov i den nye løsningen som er lansert mars 2023.

Vi håper at vår nye tjeneste hjelper landets bedrifter til å få en rimelig og enklere vei inn i det offentlige markedet, både i form av anbudsvarsling, men også praktisk anbudshjelp.

Prisen for varslingstjenesten er fra kun kr. 299,- pr. mnd ekskl. mva! Søkeprofil settes opp med CPV-koder, søkeord og geografi. Samme pris enten du vil ha treff kun fra én kommune eller fra offentlige virksomheter over hele landet!

Nå får du 3 uker GRATIS OG UFORPLIKTENDE PRØVE!
Registrer deg for prøveabonnement her