Vi har kunnskap om mange bransjer

Om oss

Din Anbudshjelp AS er etablert for å gjøre tilbudsarbeidet ditt enklere. Dine muligheter til å bli leverandør er avhengig av at tilbudet ditt oppfyller oppdragsgiverens krav og ønsker. Tilbudet må på en god måte vise din bedrifts fortrinn, at den er i stand til å løse oppdragsgivers behov og at besvarelsen leveres i tråd med det offentlige innkjøpsregelverket.

Siden oppstarten i 2014 har vi hatt en jevn vekst, både i omsetning, resultat og kundeportefølje. Nedenfor finner du nøkkeltall fra PureHelp:

Klikk + for mer informasjon.

Derfor skal du velge oss:

Kompetanse

Ansatte i Din Anbudshjelp AS har høyere utdannelse og bred yrkespraksis innenfor en rekke områder både i privat og offentlig sektor.

Erfaring

Daglig leder og gründer Rolf Olav Johannessen har blant annet vært administrerende direktør for operatøren som driftet Doffin-databasen i perioden 1996 – 2006. Han var også medgründer, medeier og daglig leder i KioNor Anbudsservice AS som ble solgt 100 % til Visma i 2011. Selskapet heter nå Visma Commerce AS.

Punktlighet

Salg til offentlig sektor krever høy grad av punklighet. Ett sekund for sent levert tilbud medfører avvisning. I Din Anbudshjelp jobber vi målrettet med en nøye oppsatt fremdriftsplan i hvert prosjekt. Det sikrer gjennomarbeidede tilbud som blir levert til rett tid.

Frigjør tid

Ved å bruke oss får du frigitt tid til andre arbeidsoppgaver. Offentlige anbud er tidkrevende. Fordi vi jobber med dette hver dag har vi effektive rutiner.

Integritet og konfidensialitet

Vi jobber kun for én leverandør til hvert utlyste anbud. Du kan derfor være trygg på at dine forretningshemmeligheter ikke blir delt med andre.

Profesjonalisering

Profesjonelt utarbeidede tilbud reduserer sjansen for å bli avvist grunnet formelle feil og øker din sjanse for å vinne anbudet.

Flere anbudskonkurranser

Økt kapasitet til å besvare anbudsforespørsler gir flere muligheter til å vinne

Hele landet

Vi tilbyr tjenester til bedrifter over hele landet.