Skip to main content

Penger å spare – nyttig å vite for bedrifter

Mange bedrifter tror at de må ha abonnement for anbudsvarsling hos Mercell eller EU-Supply for å levere tilbud på offentlige anbud. Faktum er at du kan ha anbudsvarsling på Doffin-anbud fra hvilken som helst leverandør av anbudsvarsling og levere dine tilbud GRATIS i alle KGV-systemer.

Et par fakta:
1) For bedrifter er det alltid GRATIS å laste ned konkurransegrunnlag og levere tilbud i offentlige anbudskonkurranser. Tilbudslevering skal skje i elektroniske konkurransegjennomføringsverktøy (KGV). I Norge er de mest brukte KGV-systemene Mercell, Mercell TendSign og EU-Supply (KGV Light). Bedrifter registrerer seg GRATIS – det er de offentlige oppdragsgiverne som betaler for bruk og lisenser.

2) Viktig å merke seg at systemene for anbudsvarsling er uavhengig av KGV-systemene. Her er det bedriftene som betaler en lisensavgift. Prisene varierer mye blant de ulike leverandørene av varslingstjenester. Finndoff AS har en rimelig anbudsvarsling fra kr. 249,- pr. mnd + mva. Du kan ha søk både med nøkkelord og CPV-koder og kan få hjelp til å sette opp søk. Systemet gir skreddersydd varsling pr. e-post for alle anbud som har Doffin som kilde og gir deg full tilgang til alle anbudsdokumenter.
Du kan bestille 3 uker gratis prøve her